Den 14. Juni 2013

551730_414107501981911_509816_nDen 14. Juni 2013

14 er en aktiv energi, den er i konstant bevægelse og kan give m´rigtig mange bolde i luften. Dens hovedområde er samtidig også kommunikation, fokus på ord og udtryk, derfor skal der ofte på sådan en dag udtrykkes tanker, følelser, ideer, meninger. Da der er meget aktivitet i energien , skal man være obs på om man trænger til at koble fra.

I energien udadtil så har vi en meget åben, grænseløs energi uden bremser, den er fuld af muligheder, men kan også gøre hæmningsløs, så man skal være ekstra opmærksom på at mærke både egne og andres grænser, sige til og fra og tage vare på sig selv, for ellers kan man hurtigt får spredt sin energi for meget. Ekstra åbenhed kan også gøre ekstra sensitiv, så bed om beskyttelse ved behov og nyd så den åbne energi.

I energien indadtil så har vi en forstærket kommunikationsenergi, der lægges et ekstra plus på ord og andre former for udtryk, derfor er det ekstra vigtigt at sørge for en optimal og positiv kommunikation, for at forstærke dette. Energien kan gøre sensitiv overfor andre energier og man registrerer stemninger fra ens omgivelser, derfor kan man have behov for at rense sin energi, hvis man har taget noget af andres med hjem. Beskyttelse er selvfølgelig også godt.

I den samlede energi er der også fokus på kommunikation, aktivitet og bevægelse, så en dag med meget stærke energier, meget åbne og sensitive energier, nyd det, men bed om ekstra beskyttelse fra din skytsengel ved behov.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *