Den 15. Juni 2013

578419_414664041926257_919121870_nDen 15. Juni 2013

15 er en sensitiv kommunikationsenergi, den lægger et ekstra plus på ord og andre former for udtryk, derfor er det også godt at være opmærksom på at skabe optimal og positiv kommunikation, da det så er dette som forstærkes. Energien kan gøre en ekstra følsom overfor andres energier eller stemninger fra ens omgivelser, så der kan være ekstra behov for beskyttelse og at rense energien.

I energien udadtil så har vi en stærk og powerfuld energi som gerne vil udfordre os, teste os på vore styrke og vores evne til at stå selv, også når vi er i modvind. Den kan også betyde ekstra travlhed, at der skal arbejdes igennem, der skal ydes for at der senere kan nydes. Er der behov for oprydning eller at komme i bund med arbejdsopgaver der venter, så er perioden også god.

I energien indadtil så handler det om at give slip, det kan være gamle mønstre i forhold til følelser og tanker der er oppe og vende, forholdet til de nære relationer eller der hvor hverdagens trummerum har taget over. Giv slip på det gamle, så skabes der samtidig plads til noget nyt, overgiv dig og hav tillid til at alt løser sig på bedste vis.

I den samlede energi handler det også om at slippe noget gammelt for at skabe plads til noget nyt, så virkelig intense og powerfulde, udfordrende energier. Hav tillid og overgiv dig til den overordnede styrende kraft.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *