Den 16. Juni 2013

563307_10150939382846985_1803102708_nDen 16. Juni 2013

16 er en spirituel energi med indbyggede udfordringer, idet at den tit indebærer noget oprydning, noget gammelt skal slippes for at skabe plads til noget nyt. Dermed kan den også skabe virkelig store spring, hvis man tør den. Det er vigtigt at have tillid, turde stole på at det som venter henne omkring det næste hjørne er det helt rigtige for en. Og overgive sig til den overordnede styrende kraft.

I energien udadtil så har vi en stærk og vital, dynamisk solenergi, den er positiv og optimistisk, går efter det optimale i alt hvad den rører ved, er derfor også noget perfektionistisk og i hvert fald slet ikke tilfreds med det næstbedste eller for mange kompromisser. Energien er handlekraftig og gør en direkte af natur.

I energien indadtil så har vi til gengæld en meget sensitiv og følsom energi, den er meget åben og grænseløs, fuld af muligheder, men kan også gøre sårbar og give en følelse af at mangle beskyttelse. Derfor er det ekstra vigtigt at tage vare på sig selv, være opmærksom både på egne og andres grænser og evt bede om ekstra beskyttelse ved behov. Men ellers nyde de meget åbne energier.

I den samlede energi så er vi noget udfordrede, vi bliver testet på vores evne til at stå selv, turde gå vores egen vej, skille os ud, vi kan føle at vi ikke får så meget hjælp, hvilket også er rigtigt, for nu handler det jo om at lære at kunne selv og derigennem lære sin styrke at kende.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *