Den 17. Juni 2013

391269_469953433022476_1768083304_nDen 17. Juni 2013

17 er en meget åben, grænseløs energi i sig som samtidig har god jeg styrke. Der er store og mange muligheder i den, det vil sige at man selv skal vælge de mest optimale ud, så man ikke får spredt sin energi for meget. Energien kan gøre ekstra sensitiv og dermed også give behov for ekstra beskyttelse, obs på egne og andres grænser, tage vare på sig selv.

I energien udadtil så har vi en blød og blid balanceenergi, den har en stærk indlevelses og indfølingsevne, men kan også være svingende, så det er bedst at undgå ekstremer. Den retter fokus på om vi er på vores vej, om vi har fundet vores ståsted og udlever vores livsformål. Der er meget glæde i energien, og den har det godt med at glæde andre.

I energien indadtil så har vi en stærk og powerfuld energi, vi bliver udfordret på vores evne til at stå alene, stå fast og kunne selv, vi får hjælp til at afgrænse os og mærke vores grænser og kan samtidig have meget lyst til at være alene, være os selv. Energien er god til at få ryddet op, gerne i det indre, tage sig af det som har ventet længe nok, det som trænger til at blive set på.

I den samlede energi så har vi et engletal, så på sådan en dag med både følsomme, ekstra åbne og udfordrende energier er der også ekstra hjælp at hente for den som er åben for det og beder om dette, for selvom vi altid kan bede om hjælp, så er der ekstra power på i dag.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *