Den 18. Juni 2013

1118_604930629524755_696678477_nDen 18. Juni 2013

18 er en powerfuld, stærk og udfordrende energi, den kræver en indsats af dig, at du arbejder igennem, gør dit yderste, kommer i bund, får ryddet op. Den vil teste dig på din styrke og din evne til at stå fast, dit mod til at turde gå imod strømmen, den vil vende dig indad for at hente information og erkendelse i dit indre. Du kan enten kæmpe med den eller tage ved lære af den, det sidste er langt det nemmeste. Den kan gøre dig bevidst om din styrke, lære dig om din power.

I energien udadtil så har vi en målrettet energi, den giver et godt overblik og sans for detaljer, den er god til at strukturere og få system i tingene og får dig til at gå efter der hvor du gerne vil hen. Den beskytter dig på din vej og forener på et dybere plan ydre viden med indre visdom. Den er perfektionistisk også i forhold til andre, har det bedst når detaljerne er på plads.

I energien indadtil så har vi en powerfuld, vital og handlekraftig solenergi, den er dynamisk, men også positiv og optimistisk, den tager udfordringer op og forventer at kunne klare dem. Den går efter det optimale, halve løsninger og kompromisser undgås så vidt muligt, kun det bedste er godt nok, så der er også en del perfektionisme i energien. Der er også god jegstyrke i energien.

I den samlede energi så er der fokus på forandring, nye veje åbner sig, nye muligheder dukker op og det er tid til at være modig og bevæge sig ud i det nye, lade de gode skift ske. Gå efter de optimale, fremadrettede, positive forandringer.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *