Den 20. Juni 2013

64529_471028336286288_1464283378_nDen 20. Juni 2013

20 er en balanceenergi, den er fuld af glæde, men også svingende af natur og har det derfor bedst med at undgå ekstremer. Den retter fokus på om vi har fundet vores vej og vores ståsted, om vi er der i livet hvor vi helst vil være. Samtidig er energien meget indfølende, god til at se og forstå andre mennesker.

I energien udadtil så er der tempo på, energien er aktiv, i bevægelse og kan give mange bolde i luften. Dens hovedområde er kommunikation, at udtrykke sig via ord, udtrykke meninger og ideer, omsætte energi til ord. Da den hele tiden er aktiv, skal man selv være opmærksom på at koble fra.

I energien indadtil så er energien mere rolig, dens fokus er på at være til stede, være i nuet, bygge energi op, den arbejder meget i dybden i detaljer og flytter sig derfor kun gradvist, da den skal have det hele med. Den er desuden god til at være tilstede og nyde de enkle øjeblikke.

I den samlede energi så har vi en åben energi, men energierne er ret modsatrettede, så det er også en balancedag hvor der kan være tempo udadtil, men indadtil mere bremse på.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *