Den 21. Juni 2013

krebsDen 21. Juni 2013

Sidste dag i tvillingens tegn, i morgen er vi gået ind i krebsen og jeg glæder mig til at skrive mere om dette og hvad det betyder for vores energier.

21 er en meget målrettet energi, den har et godt overblik, er god til at skabe struktur og systemer og så er den meget stærk i detaljer. På et dybere plan kan den forene ydre viden med indre visdom. Den er loyal og trofast af natur også beskytter den det nære og de nærmeste. Den ser andre mennesker lidt an før de bliver lukket ind på mere private områder. Overordnet har den sit fokus meget på andre.

I energien udadtil så har vi en forstærket kommunikationsenergi, der bliver lagt et ekstra plus på ord og andre former for udtryk, så derfor er det også bedst at have fokus på en optimal og positiv kommunikation, da det så er dette som forstærkes. Energien kan gøre ekstra sensitiv og modtagelig for andres energier og vibrationer eller for stemninger omkring os, derfor kan der være behov for ekstra beskyttelse.

I energien indadtil så er der fokus på forandring, nye ideer og muligheder, en energi der kan gøre kreativ, men også give lyst til luft under vingerne, få mere frihed i sit liv på den gode måde. Da energien er omskiftelig, er det bedst at være på forkant og gå efter det fremadrettede forandringer, modigt tage nye muligheder til sig og udforske nye måder at udtrykke sin indre kreativitet på.

I den samlede energi så er der tempo på, nogle vil opleve at energien ruller derud af og det er vigtigt at have fokus på glæden, men også på at skabe flow, da energien ellers kan have tendens til at gå for meget op og ned.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *