Den 22. Juni 2013

971165_604958709521947_2130681354_nDen 22. Juni 2013

Vi starter Krebsens energi i et specielt engletal.

22 er et meget specielt engletal, det er meget let, nærmest flyver, derfor kan mennesker påvirket af dette tal til tider have svært ved at lande, have jordforbindelse. Tallet er meget givende og dets indlevelsesevne er enorm, det flyder uden videre ind i andre mennesker og derfor er det også vigtigt at holde balancen, give af energien der hvor den bliver værdsat og desuden også huske at tage vare på sig selv.  Dets formål er at skabe forandring, give sin energie til sin omverden og til andre, men det er vigtigt at finde balancen og finde de optimale steder at kanalisere denne fine energi ud. Ellers kan man nemlig miste sig selv, man forsvinder og glemmer sig selv eller bliver brugt op af andre som ikke selv ønsker at ændre noget positivt. Så ja der er også udfordringer forbundet med de stærke engletal, man skal lære at rumme dem og se de særlige opgaver som følger med dem.

I energien udadtil så er der fokus på at give slip, det kan være i forhold til ens omverden og andre mennesker, måske skal der kigges på ens handlemønstre, måden man udlever eller undlader at udleve ens drømme. Hvad skal der gives slip på for at skabe plads til noget nyt, hvad er ikke længere aktuelt. Det er vigtigt at have tillid til ens livsvej også selvom man ikke ved hvad der venter henne i det næste sving og desuden lade ens intuition vejlede og vise vej, lade den guddommelige indre styring guide.

I energien indadtil så arbejder energien i nuet, dens fokus er opbygning, bygge ens indre op, bygge ens energi op og den arbejder meget stærkt i nuet, derfor er det ikke tid til en masse langsigtede planer, men mere at tage et skridt ad gangen, bevæge sig fremad gradvist, imens man fokuserer i dybden og får alle detaljer med. Energien er også særligt god til at være til stede og nyde de enkle øjeblikke. Ofte skal man måske ind og repetere eller øve sig, dygtiggøre sig indenfor de områder som man allerede arbejder med. Udvide sit erfaringsgrundlag, styrke sin viden.

I den samlede energi så kan der godt være energier i bevægelse, men det vil være koncentreret til nuet, men hav fokus på at følge glæden, følge ens flow og vær til stede.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.