Den 23. Juni 2013

943107_534500193275974_954345636_nDen 23. Juni 2013 og Fuldmåne.

23 handler om kommunikation, aktivitet og mange bolde i luften. Den giver et godt overblik, er god til detaljer og er særligt velegnet til undervisning eller arbejde med rådgivning. Dens fokus er på dialogen med andre.

I energien udadtil så har vi en åben, grænseløs energi uden bremser. Ekstra muligheder, men også ekstra sårbar og sensitivitet, så kan give behov for ekstra beskyttelse fra ens skytsengel. Tag vare på dig selv og brug mulighederne optimalt.

I energien indadtil så er der fokus på forandring, nye ideer og impulser, kreativitet og inspiration. Men også omskiftelighed, rastløshed og behov for frihed, luft under vingerne. God til at åbne for noget nyt.

I den samlede energi så fokus på opbygning, tage et skridt ad gangen og være til stede i nuet, nyde de enkle øjeblikke.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.