Den 24. Juni 2013

1850_506343586091635_1937194587_nDen 24. Juni 2013

24 er en givende omsorgsfuld energi, den er moderlig, rummelig og har sit fokus på andre. Den rummer stærke healingskræfter, men er også kreativ og stærk på sansernes område.

I energien udadtil så har vi en stærk og udfordrende energi som tester os på vores styrke, på vores evne til at stå fast på den vi er, også selvom det kræver at vi går imod strømmen og for en tid bevæger os alene. En energi hvor der ofte skal arbejdes igennem.

I energien indadtil så har vi en aktiv energi, der er fokus på kommunikation og der kan være mange bolde i luften, masser af bevægelse og der skal udtrykkes tanker, ideer og følelser. Sørg for at koble fra. hvis det går for stærkt.

I den samlede energi handler det også om kommunikation, ord og udtryk, en jegstærk energi der samtidig kan give meget aktivitet og mange bolde i luften.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.