Den 25. Juni 2013

419135_535250119867648_1874231028_nDen 25. Juni 2013

25 er en åben, intuitiv, spirituel energi som samtidig anvender disse evner på andre mennesker, har fokus på andre mennesker, dette gælder især via kommunikation og indfølingsevne. Generelt er energien søgende efter en dybere mening.

I energien udadtil så har vi en stærk, vital og dynamisk, handlekraftig energi, den er både positiv og optimistisk, men også direkte af natur, pakker ikke noget ind. Den er perfektionistisk, går efter det optimale og undgår helst kompromisser. Har det godt med orden.

I energien indadtil så har vi en forstærket kommunikationsenergi, der lægges et ekstra plus på ord og andre former for udtryk og energien er sensitiv for andres og omgivelsernes energier, så dermed kan der være behov for ekstra beskyttelse og at rense ens energi indimellem.

I den samlede energi så har vi en følsom, åben og intuitiv spirituel energi, søgende og modtagelig, men også med behov for en dybere mening i livet, helhed og sammenhæng.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.