Den 26. Juni 2013

221838_4454983731720_767644298_nDen 26. Juni 2013

26 er en meget åben, grænseløs energi uden bremser. Den giver en stor åbenhed især overfor andre mennesker som man oftest har mere fokus på end på sig selv. Den kan være meget givende, men også have svært ved at mærke grænser, sige til og fra. Der kan være store muligheder i den, men også stor sårbarhed.

I energien udadtil så har vi en følsom, svingende, balanceenergi, den har en stærk indlevelses og indfølingsevne, men retter også fokus på vores vej, om vi føler vi går den vej vi skal. Den fokuserer på det som giver mest glæde, men har det bedst med at undgå ekstremer.

I energien indadtil så handler det om at give slip på noget gammelt for at skabe plads til noget nyt, det kan være gamle følelses og tankemønstre der er oppe at vende eller forholdet til vores relationer. Det er vigtigt at øve sig i at have tillid og overgive sig til den overordnede styrende kraft, som styrer hvad der venter omkring næste hjørne.

I den samlede energi så er energien noget indad rettet, den kan være udfordrende, men også have fokus på at komme i bund med fysiske eller følelsesmæssige opgaver eller områder der har hovet sig op. En energi der kan give lyst til at være alene.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.