Den 27. Juni 2013

73825_442382219154439_801803244_nDen 27. Juni 2013

27 er både en følsom og til tider temmelig indadvendt energi, men rummer samtidig den stærke og handlekraftige power, der gør at den ikke er bange for at arbejde igennem eller gøre en indsats. Den lader bedst op i eget selvskab, men bruger alligevel meget af sin energi på andre.

I energien udadtil så har vi en meget målrettet energi, den har et godt overblik, er god til at strukturere og skabe systemer og samtidig er den støttende og beskyttende på ens vej. Den er loyal og trofast overfor det nære og god til at forene indre visdom med ydre viden. Og stærk omkring detaljer.

I energien indadtil så har vi en meget åben, grænseløs og ekstra sensitiv energi, den kan gøre os ekstra sensible på følelsesområdet og den kan give behov for at tage vare på sig selv. Vær ekstra opmærksom på egne og andres grænser, men nyd samtidig at være i en meget åben energi. Bed om ekstra beskyttelse ved behov.

I den samlede energi så er der ekstra beskyttelse, ekstra hjælp at hente fra et stærkt engletal, hvis vi er åbne for det og beder om det. Ekstra fokus på vores vej og vores opgaver.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *