Den 28. Juni 2013

527919_490328224359838_1034605847_nDen 28. Juni 2013

28 er en meget åben energi, der samtidig kan være følsom og ekstra sensitiv. Den har sit fokus på andre og kan også være temmelig perfektionistisk, den går som regel efter det optimale i enhver situation og er ikke til halve løsninger. Den har ikke altid den bedste grænsefornemmelse, skal lære at sige til og fra tage vare på sig selv. Men ellers en stærk og åben natur.

I energien udadtil så har vi en forandringsenergi, der er fokus på nye ideer og impulser, nye veje åbner sig, nye muligheder opstår. Det er bedst at være fremadrettet i sit fokus, bevæge sig modigt ud i det nye, for at undgå de mere udfordrende forandringer, selvfølgelig på en måde som man ønsker, så får man det mest optimale ud af energien.

I energien indadtil så har vi en stærk, powerfuld og udfordrende marsenergi. Den kan give os lyst til at være alene, nærmest at gå i hi, men er også særdeles velegnet til at komme i bund med arbejdsopgaver der venter, få ryddet op og i det hele taget arbejde igennem. Vi kan blive testet på vores styrke og evne til at stå på egne ben, stå alene og turde gå imod strømmen.

I den samlede energi fokus på forandring, men også udfordringer inde over, vi kan have lyst til at prøve noget nyt, gå nye veje, men det kommer ikke af sig selv, der skal arbejdes for det.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *