Den 29. Juni 2013

526672_487478541311473_2141075907_nDen 29. Juni 2013

29 er på en gang følsom og powerfuld, det er en balanceenergi som kræver at man kan lære at gå ind i sig selv og arbejde med indre transformation og information, for at undgå at komme til at kæmpe for meget i den ydre verden. Samtidig har energien meget fokus på andre og har ikke så meget jegstyrke i sig selv.

I energien udadtil så har vi en aktiv kommunikations energi, den har stort fokus på ord og udtryk og så kan den give mange bolde i luften. Da den hele tiden er i bevægelse så skal man selv være opmærksom på at tage en pause og koble fra.

I energien indadtil så er der også tempo på, der kan være godt liv i følelserne og de kan til tider gå op og ned, lidt som en rutsjebane og det er op til en selv at huske at have styringen og bevidst lede energien ind i flow, glæde og blide bølgebevægelser.

I den samlede energi så er der fokus på at give og hjælpe og der kan også være god healingskraft inde over. Sanserne er også involveret og der er ekstra fokus på farver, musik, naturen og nydelse af livet.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *