Den 30. Juni 2013

320007_515639761828684_1150890055_nDen 30. Juni 2013

30 er en målrettet energi, den har et godt overblik, er god til detaljer. Den er struktureret men også beskyttende og loyal overfor det nære og ens nærmeste. På et dybere plan forener den visdom og viden.

I energien udadtil så har vi en forstærket kommunikationsenergi, der lægges et ekstra plus på ord og andre former for udtryk, så derfor er det bedst at have fokus på optimal og positivt udtryk. Energien kan gøre ekstra sensitiv og modtagelig for andres energier, så der kan være behov for at rense og beskytte energien.

I energien indadtil så har vi et stærk og blødt engletal som retter fokus på vores vej og vores opgaver, den giver ekstra hjælp oppefra, men også ekstra kontakt til vores engle, hvis vi er åbne for det og tør bede om hjælp. Energien sætter fokus på vores evner som vejledere og vejvisere og hjælper os til at finde vores vej på dette område.

I den samlede energi så har vi en meget åben energi, den er fuld af muligheder, men kræver også at vi går efter det optimale og kan sige til og fra undervejs. En ekstra sensitiv energi.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *