Juli Måned 2013

HjerteJuli 2013

Vi er gået ind i Juli måned og det betyder et skift i energien for os alle.
Her gælder det den energi der arbejder udadtil i forhold til vores omverden og andre mennesker.

Juli er en måned som åbner energierne, åbner for ens omverden og andre mennesker, den får os til at søge efter mening i livet og giver lyst til at være medvirkende til at gøre verden til et bedre sted at være, med mere kærlighed. Den giver lyst til helhed og sammenhæng i livet, og får en til at se sig selv som en del af et større hele. Intuitionen er også åben og der kan være god kontakt opadtil.

Energierne gælder lige meget hvilken tid på året man er født, da det er månedsenergien for os alle.
♥♥♥

Er du født den 1, 10, 19 eller 28 i en hvilken som helst måned, så handler det om kommunikation og aktivitet, at sætte ord på alt det der er behov for, med lyst til og energi på og give det ud til ens omverden og andre mennesker. Det kan være tanker, følelser, ideer eller områder hvor du skal vejlede, rådgive, fortælle. Energien er kreativ og iderig, og finder gerne nye måder at kommunikere i, den er aktiv, hele tiden i bevægelse og der kan være mange bolde i luften. Der er en del tempo på og har god jegstyrke, det kan dog være vigtigt indimellem at sørge for at finde noget ro, huske at trække vejret og holde en pause, det sker ikke af sig selv ♥

Er du født den 2, 11, 20 eller 29 i en hvilken som helst måned, så kommer det til at handle om forstærket kommunikation, der lægges et ekstra plus på ord og andre former for udtryk. Det er vigtigt at arbejde på og have fokus på en optimal og positiv kommunikation, da det så er dette som vil forstærkes. Energien kan også gøre ekstra følsom for stemninger og energier i ens omgivelser, så der kan være behov for ekstra beskyttelse fra ens skytsengle, men det er også vigtigt indimellem at rense sin energi, da man er lidt som en si og derfor nemt får andres energi ind i ens system. Dette kan gøres ved at forestille sig et bad af hvidt lys som trænger ind i alle celler ♥

Er du født den 3, 12, 21 eller 30 i en hvilken som helst måned, så er det tid til at fokusere på at give slip, det kan være at du er kørt fast i den samme rille, de samme mønstre, at du er blevet for fastlåst i hverdagen, eller trænger til at se med nye øjne på nogle af de relationer eller arbejdsområder du har i dit liv. Giv slip og lad det hele flyde også selvom det føles usikkert indimellem. Gør noget andet end du plejer, giv slip på nogle af dine pligter for en tid. Find tilliden til at når noget gammelt slippes, så skaber det samtidig plads for noget nyt og bedre. Og hav tillid til at der er en mening med livet, find den røde tråd og overgiv dig til det guddommelige i dig selv, stol på at alt er som det skal være ♥

Er du født den 4, 13, 22 eller 31 i en hvilken som helst måned, så åbner energien sig meget, den bliver grænseløs og bremseløs, alt kan lade sig gøre, alle muligheder åbner sig og energien vil gerne sprede sig i alle retninger. Det er din opgave at undgå at sprede energien for meget eller i retninger du egentlig ikke ønsker, så tag styringen og kaptajnskasketten på, tag også ekstra vare på dig selv, da ekstra åbenhed kan give ekstra sårbarhed, gøre dig ekstra sensitiv. Vær ekstra opmærksom på egne og andres grænser og bed om ekstra beskyttelse fra din skytsengel ved behov. Og nyd så den åbne energi, at blokeringer og hæmninger opløses ♥

Er du født den 5, 14 eller 23 i en hvilken som helst måned, så er det tid til at finde din styrke frem og bruge den, du vil opdage at du måske søger udfordringerne eller tiltrækker dem, man kan sige at du bliver testet på din evne til at stå fast og holde ved. Den kræver at du er selvstændig, har fokus på at komme i bund med opgaver der venter, og du skal være opmærksom på at hvis der opstår udfordringer i dit liv, at du så arbejder konstruktivt og bruger din styrke til at få tingene løst. Prioriter alene-tid og vend dig indad hvis det føles for krævende,  også for at hente viden, information og erkendelse i dit indre. Få brugt din energi, også fysisk ♥

Er du født den 6, 15 eller 24 i en hvilken som helst måned, så er der power på, energien er vital, dynamisk, stærk og handlekraftig, men også positiv og optimistisk, en solenergi. Energien kan gøre mere direkte af natur, man er som man er og siger tingene ligeud og så må andre jo acceptere det eller ej. Energien går efter det optimale i alt hvad den rører ved, kompromisser og halve løsninger undgås så vidt muligt. Der er behov for orden og styr på tingene og der er en vis perfektionisme inde over.  I denne energi har man styrke til at bevæge sig ud i lyset, blive set og være i centrum som den man er. Energien kan forstærke lederevner, hvis man arbejder med dette ♥

Er du født den 7, 16 eller 25 i en hvilken som helst måned, så handler det om at finde balancen, finde sit ståsted og den vej man skal gå fremover. Det er bedst at undgå ekstremer, da energien er temmelig følsom og kan gøre at man svinger mere end ellers. Den har en stor indlevelses og indfølingsevne, men der er også meget glæde og kærlighed i den og så har den fokus på andre, så man kan sagtens bruge den til at gøre andre glade ved at anvende sin gode indfølingsevne. Det kan godt kræve noget ekstra at tage beslutninger i denne energi, da man er god til at se en sag fra flere sider og derfor kan synes at de forskellige muligheder kan være lige gode. Så vigtigt at være centreret ♥

Er du født den 8, 17 eller 26 i en hvilken som helst måned, så bliver energien målrettet i forhold til detaljer, den går i dybden, har et godt overblik og er god til at strukturere og få system i tingene, samtidig med at der kan være en del perfektionisme omkring den i forhold til detaljer. Den er god til at forene ydre viden med indre visdom. Den er beskyttende og loyal og trofast imod det nære og ens nærmeste. Den er både indfølende og vital i energien, god power og handlekraft. Den har sit fokus på andre mennesker. Den tager sig tid til at se andre mennesker og nye veje an, for at vurdere om det er aktuelt og godt at involvere sig dybere i ♥

Er du født den 9, 18 eller 27 i en hvilken som helst måned, så går du ind i et blødt engletal, der retter fokus på om du er i balance, når du giver dig selv og det du kan til andre, om du giver der hvor det bliver værdsat, der hvor der er motivation for forandring. Energien har en enorm indfølings og indlevelsesevne, man kan uden videre bevæge sig ind i andre mennesker eller et emne, men skal dermed også huske på sig selv, så man ikke forsvinder eller overser sig selv, så det kun kommer til at handle om andre. En energi man næsten kan svære i så fin er den ♥

Jeg ønsker jer en dejlig Juli måned  ♥♥♥

 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *