Den 1. Juli 2013

293602_465854213473906_1837662238_nDen 1. Juli 2013

1 er en stærk og vital solenergi, den er handlekraftig, dynamisk og powerfuld og samtidig så er den positiv og optimistisk, tager gerne imod de udfordringer som kommer. Den går efter det optimale i enhver situation, undgår helst kompromisser og er også perfektionistisk anlagt. Den trives godt ude i lyset, som midtpunkt, har lederevner og udstråling.

I energien udadtil så kommer der tempo på, der har vi en aktiv energi, men masser af bevægelse i, den kan give mange bolde i luften og travlhed. Dens hovedområde er kommunikation via ord, den vil gerne udtrykke meninger, ideer, tanker og følelser, alt skal ud via ord og aktivitet. Husk selv at tage en pause hvis det går for stærkt.

I energien indadtil så har vi en powerfuld energi, den udfordrer os til at gå imod strømmen, stå fast og følge os selv, den tester os for at vi kan finde vores styrke, lære den at kende og den kan også give lyst til at være alene, vende os indad og arbejde med indre information og erkendelse. Den er også arbejdsom, god hvis der er behov for at rydde op, god til at komme til bunds i opgaver eller områder der har ventet.

I den samlede energi handler det igen om kommunikation og aktivitet, om indre processer som gerne vil fortælles om og kommunikeres ud og der kan være fokus på mange områder, men vi vil også blive udfordret på det følelsesmæssige område.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *