Den 2. Juli 2013

547519_517527701639890_1342595271_nDen 2. Juli 2013

2 er en blød og blid energi, den er følsom og har en god indfølings og indlevelsesevne. Det er et balancetal, så det er bedst at undgå ekstremer, så der ikke kommer for store udsving og have fokus på sin vej. Der er glæde og kærlighed i energien.

I energien udadtil så har vi en forstærket kommunikationsenergi, der lægges et ekstra plus på ord og andre former for udtryk, så derfor er det også bedst at have fokus på et optimalt og positivt udtryk, så dette forstærkes. Energien kan gøre ekstra sensitiv overfor andres energier og stemninger fra ens omgivelser, så ekstra beskyttelse kan være nødvendig.

I energien indadtil så er der tempo på energien, følelserne kan være i bevægelse og til tider kan energien have tendens til at føles som at være i en rutsjebane, den kan gå op og ned. Det er bedst at gå efter glæden og sørge for flow i sin energi, desuden huske at tage styringen, så energien flyder i positive retninger.

I den samlede energi så har vi en følsom og intuitiv energi, den er søgende efter mening og sammenhænge i livet og trives bedst i kærlige omgivelser, som den ofte selv vil prøve at skabe.

♥♥♥

 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *