Den 3. Juli 2013

945034_601756613175490_400110006_nDen 3. Juli 2013

3 er en målrettet energi, den har et godt overblik, er god til detaljer, til at strukturere og skabe systemer. Den kan være perfektionistisk, da den elsker orden i sagerne. Den er beskyttende af natur og loyal og trofast i forhold til det nære og ens nærmeste. På et dybere plan er den god til at forene visdom og viden.

I energien udadtil så handler det om at give slip på noget gammelt for at skabe plads til noget nyt, måske skal der kigges på gamle handlemønstre eller forholdet til relationer, måske skal gamle drømme kigges igennem, om de stadig er aktuelle. Giv slip. hav tillid og overgiv dig til den overordnede styring af din livsvej.

I energien indadtil så har vi et engletal som giver ekstra hjælp oppefra, hvis man er åben for dette og husker at bede om det, den kan give stærkere kontakt til vores engle, men sætter også ekstra fokus på vores opgaver i dette liv. Arbejder vi som en form for vejleder eller med at gå foran og bane vejen for andre, er energien ekstra god.

I den samlede energi så kan der godt være tempo på energien, følelser ruller og glæden kan være  top, men det kan også være mere svingende, gå op og ned.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *