Den 4. Juli 2013

1749_604386192912532_1664428076_nDen 4. Juli 2013

4 er en omskiftelig energi, en forandringsenergi, den er kreativ, fuld af ideer, sin egen og frihedselskende, den går sine egne veje. Den er utraditionel og har fokus på at skabe fornyelse. Der er mod i energien, men den skal lære at skabe de fremadrettede forandringer, da det ellers kan blive for meget frem og tilbage.

I energien udadtil så har vi en meget åben grænseløs energi, den er fuld af muligheder, men har ikke så mange bremser i sig, så det er vigtigt at gå efter det optimale og undgå at sprede sin energi over for meget. En meget åben energi kan give ekstra sensitivitet, så det kan være en god ting at huske at tage vare på sig selv.

I energien indadtil så går det stille og roligt, en energi som har sit fokus meget i nuet, det handler om at bygge energi op, men også om at komme i dybden i detaljer. Energien bruger nuets kraft, den værdsætter de enkle øjeblikke og det enkle liv. Den tager et skridt ad gangen.

I den samlede energi så har vi et engletal som giver ekstra hjælp, både i forhold til den meget åbne udadrettede energi, men også til den indre, til at få bygget noget godt op.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *