Løvens Tegn

HjerteLøvens tegn 22/7 – 2013 til 23/8 – 2013

Nu går vi ind i et nyt stjernetegn og det betyder et skift i energien for os alle og her er det den energi der arbejder i vores indre som ændrer retning og karakter.

Løvens tegn er astrologisk et Ildtegn, styret af solen og det er energifyldt, initiativrig, det er handlekraftigt og powerfuldt. Det rummer gode lederegenskaber og en evne til at imødekomme udfordringer og overvinde dem. Fysisk er den tilknyttet hjertet.
Indenfor sjælens numerologi er Løven et kropstegn, det vil ud i lyset hvor det kan ses af andre, det står stærkt i centrum med naturlige lederevner og har også en rigtig god jegstyrke. Det er dynamisk, optimistisk og positiv og går efter det optimale på alle områder.

Herunder kan du læse om hvilken betydning det har for dig og din energi at vi er gået ind i et nyt stjernetegn.
Energierne gælder lige meget hvilken tid på året man er født, den gælder for os alle, så derfor kan alle finde deres fødselstal herunder.

♥♥♥

Er du født den 1, 10, 19 eller 28 i måneden, så målrettes din energi, der skabes overblik i forhold til detaljer og med god evne til at strukturere og få system i tingene. Energien er loyal, trofast og beskytter det nære om ens nærmeste, den kan være reserveret overfor nye mennesker og nye muligheder som lige skal ses lidt an, for at se om de kan godkendes eller lukkes ind i mere private områder. Energien kan være perfektionistisk, kan lide at have styr på tingene ♥

Er du født den 2, 11, 20 eller 29 i måneden, så går du ind i en forandringsenergi, der retter fokus mod nye veje, nye energier, nye impulser. Energien er meget kreativ og iderig. En forandringsenergi betyder også at det er godt at være åben for de nye muligheder som der dukker op, da den jo ønsker at ændre på noget. Kæmper man imod det nye så kan man blive kastebold for skæbnens luner. Energien kan gøre stærk og modig, men skal bruges fremadrettet for at skabe gode skift ♥

Er du født den 3, 12, 21 eller 30 i måneden, så handler det om kommunikation og aktivitet, at sætte ord på alt det der kommer indefra, følelser, ideer og tanker og bruge det konstruktivt. Energien er kreativ, og finder gerne nye måder at kommunikere i, den er også aktiv, hele tiden i bevægelse og der kan være mange bolde i luften. Der er en del tempo på og den kan have god jegstyrke, det kan dog være vigtigt lige at sørge for at koble fra ind imellem, da man ellers kan få for travlt ♥

Er du født den 4, 13, 22 eller 31 i måneden, så bliver energien givende og omsorgsfuld, din rummelighed for dine nærmeste og dine medmennesker øges og du hjælper gerne hvor der er behov. Samtidig så rummer energien stærke healingsevner, som kan anvendes på planter, dyr og mennesker. Der er også meget fokus på sansernes område, det kan være musik, farver, kunst, lækker mad, nydelse, alt der går ind og vækker og aktiverer sansernes område ♥

Er du født den 5, 14 eller 23 i måneden, så åbnes energien og der søges efter mening og dybde i livet, ens behov for at være en del af en større sammenhæng øges og der åbnes for ens intuition i forhold til spirituelle områder, følelsesmæssige og fysiske områder. Man vil trives bedst i fredelige og kærlige omgivelser og er de der ikke vil man prøve at skabe dem eller fordybe sig i ens indre drømmeverden af kærlighed og fred. En lyst til at skabe himlen på jorden ♥

Er du født den 6, 15 eller 24 i måneden, så åbner energien sig fuldstændigt, den bliver grænseløs, uden bremser, fuld af muligheder. Det kræver dog en stærk skelne evne, for mange muligheder kræver også evnen til at kunne vælge det mest optimale og evnen til at kunne mærke grænser, både egne og andres, sige til og fra. Så led energien i en optimal retning og tag desuden ekstra vare på dig selv, da ekstra åbenhed kan give ekstra sensitivitet. Bed om ekstra beskyttelse fra din skytsengel, da dine energier er meget åbne ♥

Er du født den 7, 16 eller 25 i måneden, så er det tid til at finde din styrke frem, du vil blive prøvet på om du står fast, blive udfordret til at stå alene for at finde dine ben. Den kræver at du er selvstændig, vil arbejde igennem for at komme i bund med opgaver der venter, og du skal være opmærksom på at hvis der opstår kamp eller konflikt i dit liv, at du så arbejder konstruktivt og bruger din styrke til at få tingene løst. Prioriter alene-tid og vend dig indad hvis der er brug for det, også for at hente viden, information og erkendelse i dit indre. Du vil lære meget. ♥

Er du født den 8, 17 eller 26 i måneden, så kommer der tempo på, energien ruller derud af og der er stort fokus på glæde og flow. Det er dog vigtigt at have energien i snor, være opmærksom, da den godt kan løbe af med en og har den først overtaget styringen, så kan man føle det lidt som om man er er i en rutsjebane, den går op og ned, især følelsesmæssigt. Energien er samtidig meget vital og dynamisk og også med en god portion jegstyrke. Men øv dig i at lade energien rulle i bløde bølgebevægelser og bevar din centrering♥

Er du født den 9, 18 eller 27 i måneden så går du ind i det stærke, bløde engletal som retter fokus på din vej og dit livsformål. Dine evner som vejleder eller vejviser aktiveres endnu mere, og de nye områder som du er med til at åbne for vil du arbejde dybere på nu. Energien vil også spørge dig om du følger din vej og arbejder med det som er det rigtige for dig, for ellers er det måske på tide at korrigere din kurs. Husk også at der er god kontakt opad til dine engle, ekstra hjælp at hente, hvis du beder om det og ekstra beskyttelse ♥

♥♥♥ 111 ♥♥♥

 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *