Den 28. Juli 2013

561160_413548595371135_835251050_nDen 28. Juli 2013

28 er en meget åben energi, den er grænseløs og har samtidig sit fokus meget på andre. Den er perfektionistisk og går efter det optimale i alt hvad den rører ved, men kan godt mangle grænsefornemmelse, kan have sværere ved at mærke sig selv, tage vare på sig selv.

I energien udadtil så har vi en aktiv kommunikationsenergi, den kan give mange bolde i luften og har meget fokus på at udtrykke sig via ord, udtrykke meninger, tanker, ideer, udtrykke sin virkelighed for sin omverden. Da den hele tiden er i bevægelse, kan det være godt bevidst at tage en pause indimellem.

I energien indadtil så har vi en målrettet energi, den har fokus på detaljer har et godt overblik og er god til at strukturere og få system i tingene. Den er loyal og beskyttende og trofast overfor det nære og ens nærmeste. Den kan være lidt reserveret overfor nyt.

I den samlede energi så er energien også meget senstiv og åben og det kan være godt at tage lidt ekstra vare på sig selv.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *