Den 29. Juli 2013

734230_499640856761908_540023116_nDen 29. Juli 2013

29 er på den ene side blød og blid og på den anden side meget handlekraftig og til tider bombastisk. Dens fokus er primært på andre. Det er en balanceenergi og den er bedst når man undgår ekstremer. Energien kan tiltrække udfordringer og give behov for at være alene.

I energien udadtil så har vi en forstærket kommunikationsenergi, den lægger et ekstra plus på ord og andre former for udtryk, så derfor er det bedst at gøre den så optimal som muligt. Den kan gøre ekstra senstiv for andres energier og for stemninger, så derfor kan der være behov for ekstra beskyttelse.

I energien indadtil så er der fokus på nye veje og ideer, nye impulser og inspiration kan dukke op og lysten til at have luft under vingerne og gøre det som man har lyst til kan være stor. Energien gør kreativ og frihedselskende og er sin egen.

I den samlede energi så er der noget tempo på, der er fokus på at følge glæden og ens flow og det er vigtigt at undgå stress, undgå at følelserne løber af med en.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *