Den 30. Juli 2013

947137_527858153940178_1561431316_nDen 30. Juli 2013

30 er en noget hurtig og målrettet energi, den har et godt overblik, er god til at strukturere og få system i tingene og dens sans for detaljer er stærk. Den er loyal og trofast og beskyttende overfor det nære og ens nærmeste. Den er også perfektionistisk og god til at forene visdom og viden.

I energien udadtil så er der fokus på at give slip, det kan være gamle handlemønstre eller andet i forhold til ens omverden som er oppe at vende, det gamle skal slippes for at skabe plads til det nye. Tillid og overgivelse til ens intuition er vigtigt, at lade en højere styring tage over.

I energien indadtil så handler det om kommunikation og aktivitet, der er gang i den, mange bolde i luften og så skal der udtrykkes tanker, følelser, ideer, meninger, ord skal bruges til at give udtryk for ens virkelighed. Da energien hele tiden er i bevægelse, skal man selv huske at tage en pause ved behov.

I den samlede energi så er energien fokuseret på nuet, på at tage et skridt ad gangen, den handler også om at gå i dybden og se på detaljer.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *