Den 4. August 2013

558136_495487667177227_1640455201_nDen 4. August 2013

4 er en kreativ omskiftelig forandringsenergi, den er sin egen, frihedselskende og går sine egne veje og kan være temmelig ligeglad med hvad ens omverden mener. Den er fuld af ideer og impulser, men det er vigtigt at have fokus på optimale fremadrettede forandringer, da den ellers kan være lidt utilregnelig og lave for meget om.

I energien udadtil har vi en powerfuld marsenergi, den er arbejdsom, god til at komme i bund med arbejdsopgaver der venter, få ryddet op. Den kan give lyst til at være alene og kan også teste en på ens styrke til at stå fast, stå på egne ben også selvom ens omverden ikke er enig med en.

I energien indadtil så har vi en omsorgsfuld, kærlig og givende energi, den stiller gerne op hvor der er behov for noget ekstra og rummer samtidig stærke healingsenergier som gerne må komme planter, dyr og mennesker til gode som har ekstra behov.

I den samlede energi så er der fokus på forstærket kommunikation og der kan være en ekstra sensitivitet i forhold til at mærke andres energier eller stemninger omkring en.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *