Den 5. August 2013

960039_603568879660930_1493047375_nDen 5. August 2013

5 er aktiv, i bevægelse og kan give mange bolde i luften og samtidig så har den stor fokus på kommunikation, at udtrykke følelser, tanker, ideer, meninger etc, alt sammen via ord. Da den hele tiden er i bevægelse skal man selv lige sørge for at tage sig en pause ved behov.

I energien udadtil så har vi en stærk og vital solenergi, den er powerfuld, dynamisk og handlekraftig og samtidig positiv og optimistisk. Den er også perfektionistisk, den går efter det optimale i alt hvad den kommer i berøring med, så undgår helst kompromisser.

I energien indadtil så har vi en åben og følsom energi, den er søgende efter dybde og mening og har også en god kontakt til de spirituelle lag og ens intuition. Den trives bedst i en kærlig verden og vil gøre hvad den kan for at skabe den selv, enten i det indre eller ydre.

I den samlede energi så har vi en meget åben og grænseløs energi, fuld af muligheder for dem som har lært at sige til og fra og gå efter det optimale. Nogle kan være ekstra sensitive og have behov for ekstra beskyttelse.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *