Den 6. August 2013

408409_469500813109246_1514058231_nDen 6. August 2013

6 er en meget givende og omsorgsfuld energi, den er moderlig og altid klar til at give en hånd og være behjælpelig hvor der er behov. Den rummer også meget stærke healingsevner. Indenfor sansernes område har den fokus på skønhed, farver, musik, kunst og nydelse.

I energien udadtil så har vi en blød og blid balanceenergi, den har en god indfølings og indlevelsesevne men er også svingende af natur, så det er vigtigt at undgå ekstremer. Der er meget glæde i energien når den har god centrering og man har fundet den vej hvor man føler sig hjemme.

I energien indadtil så har vi en meget åben og grænseløs energi, den er fuld af muligheder men har ikke så mange bremser i sig, så man skal selv sørge for at mærke egne og andres grænser, sige til og fra. Energien kan også gøre ekstra sensitiv så nogle vil have behov for ekstra beskyttelse.

I den samlede energi så er der noget tempo på, energien kan være meget glad men også gå op og ned så det er en god ide at gå efter at skabe et optimalt flow.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *