Den 7. August 2013

154764_457650397627621_1703006174_nDen 7. August 2013

7 er en åben og følsom energi, den er meget intuitiv og har som regel god kontakt opadtil, den er søgende af natur, går efter dybde og mening i livet. Den trives bedst i kærlige omgivelser og kan skabe dens egen indre verden af fred eller forsøge at skabe det i det ydre.

I energien udadtil så har vi en meget målrettet energi, den har et godt overblik og sans for detaljer og samtidig så er den god til at strukturere og få system i tingene. Den er loyal og trofast af natur, beskyttende, men har samtidig sit fokus meget på andre.

I energien indadtil så har vi en stærk, markant og powerfuld marsenergi, den tester os på vores styrke til at stå alene, gå imod strømmen og turde stole på os selv og tør vi ikke helt det så kan vi godt føle os noget alene i den. Den kan vende indad og give behov for at trække os lidt tilbage.

I den samlede energi så er der fokus på nuet, energien flytter sig gradvist et skridt ad gangen med fokus på detaljer og bremser, hvis det går for stærkt.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *