Den 8. August 2013

317803_437223399670321_869558215_nDen 8. August 2013

8 er en meget åben, grænseløs energi, den har ikke nogen bremser i sig, men er fuld af muligheder. Når man lærer at tage vare på sig selv, mærke egne og andres grænser, vil man være i stand til at bruge energien optimalt. Energien kan være ekstra sensitiv og derfor give behov for ekstra beskyttelse.

I energien udadtil så har vi et blidt og blødt engletal som giver en meget stærk indfølings og indlevelsesevne, der gør at man kan give sig selv fuldt ud til en sag eller med de mennesker man har med at gøre. Igen er det vigtigt at vælge sine mål med omhu, give der hvor det skaber de bedste og mest optimale forandringer.

I energien indadtil så er der tempo på, der sættes fokus på at lære at få din energi i flow for at undgå at den løber af sted med dig og tager styringen. For den kan godt give en fornemmelse af at være i en rutsjebane, når det går for stærkt, så man skal gå efter det optimale og huske at det er tilladt at skifte spor, for at få bedre flow.

I den samlede energi så har vi en aktiv energi, den er konstant i bevægelse og har samtidig stor fokus på kommunikation, at udtrykke sig via ord.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *