Den 9. August 2013

579041_432896813436313_570274788_nDen 9. August 2013

9 er en stærk og powerfuld marsenergi, den udfordrer os på vores styrke og tester os for at se om vi tør stå selv, om vi tør stole på os selv, om vi tør gå imod strømmen, hvis nødvendigt. Den er meget handlekraftig, men kan også vende indad og give lyst til at være alene.

I energien udadtil så har vi en aktiv energi, den er konstant i bevægelse og handler meget om kommunikation, især i forhold til andre. Den er god til rådgivning og undervisning, da den har et godt overblik og sans for detaljer. Den kan give mange bolde i luften.

I energien indadtil så har vi et engletal med ekstra fokus på vores opgaver som f.eks at vejlede eller vise vej, være med til at åbne for nye områder og den kan give ekstra hjælp og beskyttelse fra ens engle hvis man er åben for det og ekstra gensidig kontakt opadtil.

I den samlede energi så har vi en åben og søgende energi, den er intuitiv og giver god kontakt opadtil og den trives bedst i kærlige omgivelser, hvor der er fokus på at skabe helhed, være en del af noget større.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *