Den 10. August 2013

561160_413548595371135_835251050_nDen 10. August 2013

10 er en hurtig energi, den nærmest ruller derud af og der kan være stor glæde i den, hvis man kan rumme den og bevare styringen. Den kan have en tendens til at gå op og ned som i en rutsjebane, så det er vigtigt at have fokus på glæde og flow og ellers nyde den vitale, jegstærke energi.

I energien udadtil så har vi en forstærket kommunikationsenergi, den lægger et ekstra plus på ord og andre former for udtryk, så derfor er det bedst at ens udtryk er så optimalt som muligt, da det så er dette som forstærkes. Energien gør sensitiv overfor andres energier, så der kan være ekstra behov for beskyttelse.

I energien indadtil så er energien målrettet, har fokus på detaljer, den har et godt overblik og er god til at strukturere, få system i tingene. Energien er beskyttende, men også reserveret til tider og så er den loyal og trofast anlagt. Perfektionistisk.

I den samlede energi så er der power på, vi udfordres både i forhold til vores kommunikation og vores sans for detaljer og på hvor stærk vi er til at stå selv.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *