Den 11. August 2013

984242_601671983183953_927250937_nDen 11. August 2013

11 er et engletal som giver ekstra hjælp oppefra hvis man er åben for det og beder om det. Der er også ekstra beskyttelse i det. Tallet har særligt fokus på vejledning, rådgivning for dem som arbejder med dette eller også at være vejviser for dem som går foran og åbner for nye områder.

I energien udadtil så er der fokus på at give slip på det gamle for at skabe plads til noget nyt, det kan være gamle handlemønstre som er oppe at vende eller der skal ses på det som man ønsker at slå igennem med til ens omverden. Det er vigtigt at have tillid og lytte til ens intuition.

I energien indadtil så har vi en kreativ energi, den er fuld af ideer og impulser, frihedselskende og sin egen, men kan også være foranderlig og omskiftelig og påvirkes meget af ens fokus, om det er fremadrettet eller fokuserer på fortiden.

I den samlede energi så har vi også et engletal, så der er ekstra hjælp at hente til at give slip og få nye ideer.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *