Den 12. August 2013

599051_496010707124923_820928704_nDen 12. August 2013

12 sætter tempoet ned, dens fokus er i nuet hvor den bygger energi op. Derfor skal man selvfølgelig sørge for at der bygges noget godt op. Mad, følelser, gode handlinger. Energien bevæger sig fremad et skridt ad gangen, den går også i dybden i detaljer og er meget grundig. Den bremser hvis der er for meget fart på.

I energien udadtil så har vi en meget åben, grænseløs energi, den er fuld af muligheder, men kræver at man er i stand til at gå efter det optimale og undgår at sprede sin energi i for mange retninger. Dette kræver at man er i stand til at sætte grænser, tage vare på sig selv, sige til og fra. Og bede om beskyttelse fra ens engle ved behov.

I energien indadtil så er der fokus på kommunikation og aktivitet, energien er konstant i bevægelse og der skal udtrykkes tanker, følelser, ideer, meninger og hvad der ellers rører sig i en i samspil med indre impulser og indtryk udefra. Da energien er i gang hele tiden, skal man selv sørge for at koble fra ved behov.

I den samlede energi så er der fokus på skift og forandring hvor både området for kommunikation og aktivitet er med og også den koncentrerede energi i nuets detaljer.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *