Den 13. August 2013

533543_444292165630111_1388695619_nDen 13. August 2013

13 er kreativ og fuld af ideer, den er nyskabende, går efter det der er anderledes, den er sin egen og frihedselskende. Det er også en forandringsenergi, den trives med at lave om på tingene uden at se efter om det er godt og skidt, så det er op til os at bruge den målrettet mod de gode forandringer.

I energien udadtil så har vi en stærk og powerfuld mars energi, den udfordrer os på vores styrke, får os til at arbejde igennem for at komme i bund med arbejdsopgaver der venter og få ryddet op. Den prøver os af for at se om vi tør stå alene og stole på vores egen styrke.

I energien indadtil så har vi en givende og omsorgsfuld energi, den er moderlig og kan lide at gøre noget godt for andre og så rummer den også stærke healingskræfter for dem som bevidst eller ubevidst arbejder med dette. Den er også stærk på sansernes område, skønhed, farver, kunst, musik, mad og nydelse og hvad der ellers stimulerer sansernes.

I den samlede energi er der fokus på forstærket kommunikation, energien er sensitiv for andres energi og man kan blive mere direkte i sit udtryk, men stadig givende.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *