Den 14. August 2013

404034_405399152852746_2032896618_nDen 14. August 2013

14 er en aktiv energi, den er konstant i bevægelse og så har den stor fokus på kommunikation via ord. Tanker og ideer skal udtrykkes, følelser og meninger sættes ord på for at dele med omverdenen og tage del i et med og modspil der. Da energien er konstant i gang, skal man selv være obs på pauser.

I energien udadtil så har vi en stærk og vital solenergi, den er dynamisk, handlekraftig og direkte af natur, pakker ikke noget ind. Den er også positiv og optimistisk for det meste og går efter det optimale, undgår helst kompromisser. Den trives med orden og er perfektionistisk anlagt.

I energien indadtil så har vi en åben, følsom og søgende energi, den er meget intuitiv og har god kontakt opadtil, og den får os til at se efter mening og dybde i livet, sammenhæng og helhed. Energien vil prøve at skabe mere kærlighed, enten på indre plan eller der hvor man er.

I den samlede energi så er energien meget åben, fuld af muligheder, men det er også vigtigt at mærke grænser, sige til og fra. Den er sensitiv, kommunikerende og aktiv.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *