Den 15. August 2013

602959_475589952500332_1039942295_nDen 15. August 2013

15 er en forstærket kommunikationsenergi, den lægger et ekstra plus på ord og andre former for udtryk. Den er ekstra senstiv for andres energier og for stemninger omkring en, så der kan være behov for beskyttelse og at rense sin energi.

I energien udadtil så har vi en balance energi, blød, indfølende og følsom, den retter fokus på vores vej om vi følger den eller ej og på at undgå ekstremer. Der er meget glæde i energien, meget kærlighed, men den er også letpåvirkelig.

I energien indadtil så har vi en meget åben, grænseløs og sensitiv energi, den åbner os så meget så vi kan have sværere ved at mærke os selv, så derfor er det også ekstra vigtigt at være opmærksom på egne og andres grænser, sige til og fra, men ellers bruge energien til at gå efter det optimale.

I den samlede energi så er der noget tempo på, energien ruller mod glæde og flow for dem som kan styre den, den kan også opleves som noget op og ned og altså sensitiv.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *