Den 16. August 2013

270969_524822314243762_2052582655_nDen 16. August 2013

16 er en stærk intuitiv energi med indbyggede udfordringer, den har meget fokus på at give slip på gammelt for at skabe plads til nyt og derfor vil den tiltrække disse processer. Det er vigtigt at have tillid til den overordnede styring, lære at lytte til sin intuition, da man først kan se det nye der kommer ind, når det gamle er sluppet.

I energien udadtil så har vi en målrettet energi, den har et godt overblik og fokus på detaljer, den er god til at strukturere og få system i tingene. Den er også beskyttende i forhold til det nære og ens nærmeste og loyaliteten og trofastheden er stærk.

I energien indadtil så er der meget power på, energien er udfordrende, tester os på vore styrke og kraft til at stå selv også når vi møder modstand i livet eller er nødt til at gå imod strømmen for at følge os selv. Energien kan give lyst til at være alene, trække sig ind i sig selv og arbejde med indre information og erkendelse.

I den samlede energi så er der fokus på at være til stede, tage et skridt ad gangen, energien sørger for at bremse, hvis det går for stærkt den skal omkring alle enkeltheder.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *