Den 17. August 2013

7776_534005959992064_1343835012_nDen 17. August 2013

17 er en meget åben og grænseløs energi, den er fuld af muligheder, men har ikke rigtig nogen bremser, så det med at sige til og fra tage vare på sig selv, er noget som skal læres. Energien kan gøre ekstra senstiv og dermed også give behov for ekstra beskyttelse.

I energien udadtil så har vi et blidt og blødt engletal som kræver en god balance, idet at det har en meget stærk indfølings og indlevelsesevne. Det er en energi hvor man kan give sig selv fuldt ud til andre mennesker eller en sag, men det er vigtigt at sørge for at give det hvor det bliver værdsat i stedet for udnyttet, så man skal huske at mærke efter, huske på sig selv.

I energien indadtil så er der tempo på, energien ruller derud af med glæde og flow, men kan også godt give en følelse af at det går op og ned, så det er vigtigt at være opmærksom på at lede ens følelser ind i det rigtige spor, for at undgå stress og rutsjebaneture.

I den samlede energi så har vi en aktiv energi som kan give mange bolde i luften og der er også stor fokus på kommunikation, at sætte ord på hvad man får af impulser.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *