Den 18. August 2013

539206_413216632070998_1082620084_nDen 18. August 2013

18 er en stærk, direkte og powerfuld mars energi, den rummer god jeg styrke og bevæger sig gerne ud over de gængse grænser og normer, går imod strømmen, men udfordrer os også, tester os på vores styrke og evne til at stå stærkt. Den kan give behov for at være alene, men kan også være meget arbejdsom, knokle igennem med opgaver der venter.

I energien udadtil så er der fokus på aktivitet og bevægelse, energien har et godt overblik, er struktureret og god til detaljer, derfor er den også velegnet til undervisning eller rådgivning også fordi at den er god i samspillet med andre, god til gensidig dialog.

I energien indadtil så har vi et engletal som giver ekstra hjælp oppefra, ekstra kontakt, hvis man er åben for det og tør bede om det, igen så er der fokus på ens opgaver som vejleder og vejviser, at udvikle disse evner så man kan være med til at skabe nye muligheder og bane vejen for andre.

I den samlede energi så har vi en åben intuitiv og følsom energi, som retter fokus på at finde og søge efter den dybere mening i livet, søge årsager og finde erkendelse.

♥♥♥

 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *