Den 19. August 2013

552453_427381267321201_1320292673_nDen 19. August 2013

19 er en stærk og vital, dynamisk energi, den er handlekraftig og har et godt drive og så er den positiv og optimistisk, men også direkte af natur, pakker ikke noget ind. Den er perfektionistisk af natur, har god jeg styrke og kan lide orden i sagerne og går efter det optimale i alt hvad den rører ved.

I energien udadtil så har vi en forstærket kommunikationsenergi, der lægges et ekstra plus på ord og udtryk, derfor er det også bedst at udtrykke sig så positivt som muligt, da dette så forstærkes. Energien kan gøre ekstra sensitiv for andres energier og for stemninger, så det kan være godt lige at være opmærksom der.

I energien indadtil så har vi en målrettet energi som har et godt overblik og er god til at skabe struktur, men samtidig har fokus på detaljer, at få styr på de små ting. Der er perfektionisme i energien men den er også loyal og trofast i forhold til det nære og ens nærmeste. Energien kan være lidt reserveret overfor nyt og beskytter de sårbare sider i en.

I den samlede energi så er der power på, vi udfordres i forhold til vores psyke og sensitivitet og vores evne til at bevare overblikket og trække på vores indre styrke.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *