Den 20. August 2013

251546_419091804814616_284076559_nDen 20. August 2013

20 er en blød og blid balanceenergi, den har en god indlevelses og indfølingsevne men er svingende af natur. Den retter fokus på vores vej og vore ståsted og det er bedst at undgå ekstremer, holde sig centreret.

I energien udadtil så er der fokus på at give slip på gamle handlemønstre, slippe hverdagens trummerum for at se alting på en ny måde. Det kræver tillid til at når det gamle slippes skabes der samtidig plads til nyt, så lyt til intuitionen og lad den lede dig.

I energien indadtil så har vi en kreativ og skabende energi, den er frihedselskende og sin egen, fuld af ideer og impulser, men også foranderlig og omskiftelig, så man skal være opmærksom på at lede energien imod de optimale fremadrettede forandringer.

I den samlede energi så har vi et engletal så der er ekstra hjælp at hente til at give slip i forhold til den ydre verden og give plads til de indre kreative processer hvis man beder om hjælp og er åben for kontakt.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *