Den 21. August 2013

486488_498379113554749_268112530_nDen 21. August 2013

21 er en målrettet energi med et godt overblik, den er god til at strukturere og få system i tingene og har et godt blik for detaljer. Dens fokus er primært på andre, den er loyal og trofast og beskyttende af natur.

I energien udadtil så har vi en meget åben, grænseløs energi, den er fuld af muligheder, men kræver at man har lært at mærke sig selv, sige til og fra for at undgå at sprede sin energi for meget. Energien kan også gøre ekstra sensitiv overfor ens omgivelser.

I energien indadtil så er der fokus på kommunikation via ord, energien er aktiv og i bevægelse, følelser, tanker og ideer skal udtrykkes og kommunikationen med andre kan være meget inde over. Der kan også være mange bolde i luften.

I den samlede energi så har vi en nyskabende energi med fokus på nye veje, nye ideer og impulser, den er sin egen og frihedselskende.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *