Den 2. September 2013

576675_537897179602942_2104310979_nDen 2. September 2013

2 er en blød og blid balanceenergi, med en fantastisk indfølings og indlevelsesevne. Der er meget glæde og kærlighed i den, men den er også svingende af natur, følsom og trives bedst ved at undgå ekstremer.

I energien udadtil har vi en grænseløs åben energi, fuld af muligheder, når man er i stand til at tage vare på sig selv i den, man skal lære at sige fra over for alt det som ikke er optimalt, til fordel for det som er, desuden at tage vare på både egne og andres grænser.

I energien indadtil så handler det om at give slip på gammelt for at skabe plads for nyt, det vil ofte være gamle tanke og følelsesmønstre som er oppe at vende og det er vigtigt at slippe i tillid og overgive sig til den overordnede styrende kraft.

I den samlede energi så har vi en forstærket kommunikationsenergi, den kan gøre ekstra sensitiv overfor stemninger eller andre menneskers energi, men hav tillid, giv slip og gå efter det optimale.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *