Den 3. September 2013

943181_604343846250100_110216727_nDen 3. September 2013

3 er målrettet og har et godt overblik, den er god til at strukturere og få system i tingene og samtidig har den meget fokus på detaljer. Den er loyal og trofast af natur og beskytter det nære og ens nærmeste.

I energien udadtil så har vi en stærk marsenergi, på nogle vil den føles udfordrende og op ad bakke, men den er fantastisk til at komme i bund med arbejdsopgaver der venter, få ryddet op, i det hele taget arbejde igennem for at få gjort en ordentlig indsats, så brug den konstruktivt i stedet for at kæmpe i den.

I energien indadtil så har vi en meget åben grænseløs energi, den har ikke så mange bremser i sig og kan godt gøre ekstra sensitiv, så det er vigtigt at tage vare på sig selv, sige til og fra, mærke grænser men også at nyde at energien er så åbne uden barrierer og hæmninger.

I den samlede energi så er energien også meget åben og stærk, så der er meget knald på energierne i dag, både sensitiviteten og poweren.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *