Den 4. September 2013

563247_555167397834412_248340290_nDen 4. September 2013

4 er kreativ og utraditionel, den er frihedselskende og går sine egne veje. Det er også en omskiftelig energi, den tiltrækker forandring og der er det altid godt at være på forkant, at gå efter de optimale forandringer, da man så gør energien mere fremadrettet og bedre kan styre den.

I energien udadtil så har vi en stærk og vital solenergi, den er handlekraftig, vital og har god jegstyrke og den er optimistisk af natur. Den er også perfektionistisk, går altid efter det optimale i enhver situation og er direkte i sin være måde.

I energien indadtil så har vi en powerfuld og stærk marsenergi, den giver os lyst til at gå ind i os selv, være alene for at fokusere på det indre eller for at komme i bund med de opgaver som skal løses og få ryddet helt op.

I den samlede energi så er der noget tempo på, energien ruller derudad og den kan både gå op og ned, der kan være glæde i den, men det er vigtigt at undgå stress.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *