Den 5. September 2013

969567_603865572964594_1142523935_nDen 5. September 2013

5 er aktiv, i bevægelse og kan give mange bolde i luften og så har den stor fokus på kommunikation, at udtrykke ideer, meninger, følelser og tanker. Det er vigtigt at koble fra ved behov, da energien er meget aktiv.

I energien udadtil så har vi en følsom energi, fuld af indlevelse og indfølingsevne, der er meget glæde og kærlighed i energien, men den har det bedst når man undgår ekstremer og bevarer sin centrering.

I energien indadtil så har vi en stærk og vital solenergi, dynamisk, handlekraftig og powerfuld, den er positiv og optimistisk, men også direkte af natur. Samtidig er den perfektionistisk, går efter det optimale i alt hvad den rører ved.

I den samlede energi så er der fokus på detaljer, energien er målrettet og giver et godt overblik, samtidig med at at energierne både er bløde og stærke.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *