Den 6. September 2013

486954_429652530427408_369457259_nDen 6. September 2013

6 er en givende, omsorgsfuld og hjælpsom energi, den har sit fokus på andre og kan være meget moderlig. Samtidig så rummer den også stærke healingsevner for dem som arbejder med dette. Også sanserne er meget aktive, det kan være musik, farver, kunst, nydelse, mad etc der er i fokus.

I energien udadtil så er energien målrettet, den har et godt overblik, er struktureret og med styr på tingene og enorm stærk i detaljer. Den er loyal og trofast af natur og beskyttende overfor det nære og ens nærmeste. Fokus kan være mere på andre end en selv.

I energien indadtil så har vi en blød og blid balanceenergi, den har en stærk indfølings og indlevelsesevne, men er også svingende af natur, så undgå ekstremer. Der er glæde og kærlighed i energien som også har fokus på at finde ens ståsted.

I den samlede energi så er energien aktiv, i bevægelse og der kan være mange bolde i luften på detaljeplan, mens fokus generelt er mest på andre.

♥♥♥

 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *