7 – 9 – 13, den 7. September 2013

1001230_632924316725386_177980473_n7 – 9 – 13
Den 7. September 2013

Ja 7 – 9 – 13 er jo en speciel sætning, vi har alle brugt den i sammenhænge hvor vi ville sikre os ekstra beskyttelse og er der så noget om snakken.

7 er et spirituelt tal, 9 er et power og styrke tal og 13 et forandringstal.

Så med 7 beder vi den højere kraft om hjælp, åbner os for vores intuition og søger dybere mening.
Og med 9 beder vi om styrke og kraft til at kunne håndtere livets udfordringer optimalt, finde styrken til at vende os indad for erkendelse, i stedet for ydre kamp.
Og med 13 beder vi om de optimale forandringer i vores liv og om hjælp til at få den nødvendige inspiration og ideerne til at gå nye veje og skabe nye muligheder.

Lad os så se på dagsenergien.

7 er en åben og intuitiv energi, den søger dybde mening og helhed og er åben for at se sig selv som en del af et større hele. Det er en energi der trives bedst i kærlige omgivelser i det ydre og med kærlighed til sig selv i det indre, den kan hurtigt mistrives under for meget kamp og hårdhed.

I energien udadtil så har vi et blødt og blidt engletal, indfølings og indlevelsesevnen er stærk og det samme er evnen til at kunne give sig selv eller det man kan til andre mennesker eller en sag der betyder meget for en. Det er også en balanceenergi, så da energien er så sart og fin skal man passe på sig selv og undgå mennesker der udnytter en eller ikke værdsætter det man giver for ellers kan man miste sig selv eller sin energi.

I energien indadtil så har vi en målrettet energi, den har fokus på at skabe overblik og får styr på detaljer, den har en god evne for at skabe struktur og få system i tingene og så er den meget beskyttende, den er loyal og trofast overfor det nære og ens nærmeste. Der er perfektionisme i energien og behov for orden i tingene, dog har energien også meget fokus på andre.

I den samlede energi så har vi også en åben intuitiv energi så meget blide og følsomme specielle energier i dag, med god kontakt opadtil og med særlige gode evner for indlevelse.

♥♥♥

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *