Den 8. September 2013

431425_477089732308846_2012497596_nDen 8. September 2013

8 er en meget åben og grænseløs energi, den har i sig selv ikke nogen bremser, hæmninger og begrænsninger, men er fuld af muligheder. Sårbarheden består i at energien kan sprede sig i mange retninger, den skal læres at ledes i en optimal retning. Og evnen til at sige til og fra og tage vare på sig selv i en ekstra sensitivitet skal også læres. Så helt klart en stærk energi, men ikke altid nem.

I energien udadtil så har vi en kommunikationsenergi, der samtidig er aktiv, i bevægelse og kan give mange bolde i luften. Energien har et godt overblik og god fokus på andre, derfor er den velegnet til undervisning, skriftligt arbejde eller at arbejde med vejledning i forhold til andre.

I energien indadtil så har vi et blidt og følsomt engletal, et balancetal som betyder at ens indfølings og indlevelsesevne forstærkes, men også at man giver sig selv 100 procent til det som har betydning for en, og derfor skal man  være opmærksom på om det man giver bliver værdsat, for ellers kan man miste sin energi.

I den samlede energi så har vi en udfordrende marsenergi som betyder at man måske arbejder alene i denne periode, prioriterer indre arbejde og alenetid for at kunne vende sig indad og hente information og erkendelse.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *